Publicidad

Publicidad

Héroes CaixaBank

reply

Iván Esparza: “Tinc l’espineta de la final de Lliga i me la vull llevar en l’Individual”

Publicado el 16/05/2024 a las 00:00

Campionat Individual CaixaBank ja ha començat amb les rondes prèvies en les quals solen jugar les joves promeses i també alguns dels mitgers, menys habituats a aquest torneig del mà a mà. En la ronda de quarts de final entren a participar els caps de sèries i els pilotaris que es classifiquen de la fase prèvia i els octaus, passen a ser una lligueta de dos grups de quatre pilotaris cadascun.

Aquesta ronda de quarts s’iniciarà el pròxim diumenge, 26 de maig, serà en eixe moment quan pilotaris del nivell de Tonet IV o d’Iván siguen els protagonistes de les partides. Parlem amb Iván Esparza, actual finalista i, probablement, el rest més en forma de la competició, per conèixer les seues sensacions de cara a aquesta edició i com afronta l’Individual CaixaBank.

Publicidad

format_quote
Tinc clar que si arribe a la final, es veuria el nivell d’Iván en lletres majúscules

“M’agrada molt aquest format de competició amb una lligueta perquè en l’Individual, si tens un mal dia ho pagaves molt car. Ara, amb tres partides per davant, crec que podem agafar una seguida i cada vegada anar millorant i agafant-nos. És el torneig que em marque en roig quan comença la temporada i vull lluitar per arribar a la final i que siga molt distinta a l’any passat”, assegura Iván Esparza.

El rest d’Ontinyent jugarà el seu debut davant el guanyador del duel entre Moltó, quatre vegades campió de l’Individual, i Lorja. A priori, tindrà al grup al rest de Barxeta, a Vicent i a Seve. Tres jugadors ben complicats que no li posaran gens fàcil passar a semifinals. A més a més, els trinquets on jugarà les partides, també seran determinants.

format_quote
M’agrada molt aquest format de competició amb una lligueta

“A simple vista, podem pensar que el meu grup és el més dur perquè a banda de la qualitat i el nivell dels meus rivals com ara Moltó, que és un especialista del mà a mà, Vicent, que sempre està com un bou, o Seve, que l’he pogut veure a la Lliga, juguem a trinquets amples i llargs com ara Dénia o Oliva i serà complicat, però em sent preparat per poder demostrar el bon joc que tinc”, explica el pilotari de 22 anys.


Tot es dilucidarà en aquest pròxim mes, ja que la final se disputarà el 16 de juny. Una partida definitiva en que vol repetir el pilotari ontinyentí, qui assegura que tots els dies fa algun tipus d’entrenament relacionat amb l’Individual per a continuar millorant. “Ara sóc molt més jugador que l’any passat, millore dia a dia gràcies al meu treball i al meu preparador”, afegeix.

La final, com a mínim

Iván és un esportista amb ambició de créixer i marcar una època. Com molts li diuen pel trinquet, podria ser un dels millors rests del moment, però això es demostra en les grans ocasions. No vol deixar passar cap altra després de la final que va perdre en l’edició passada i de la final de Lliga CaixaBank perduda davant Montaner i Tonet IV.

format_quote
Sóc un jugador que m’exigisc molt i com a mínim em demane estar a la final perquè m’ho treballe.

L’objectiu és arribar a la final de l’Individual, és la meta principal. Sóc un jugador que m’exigisc molt i com a mínim em demane estar a la final perquè m’ho treballe el suficient com per a merèixer-ho. És la modalitat que més m’agrada, vaig a per la final i a pel títol. L’any passat hi havia alguns factors que em van afectar un poc, però enguany serà diferent. Tinc clar que si arribe a la final, es veuria el nivell d’Iván en lletres majúscules”, finalitza Iván.

¡Tú también puedes participar enviando tu noticia!

Hemos creado una comunidad de miles de usuarios que cada día llegan en busca de historias deportivas diferentes ¿Eres una de esas historias o conoces a alguien que lo sea?

Publicidad