El trinquet d’Orba va viure este diumenge una apassionant final entre els dos rivals més forts de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1. L’experiència de Victoria i una encertada Isabel van aconseguir fer efectius tots els seus servicis i trencar el d’Ana, Júlia i Joana (Tavernes de la Valldigna) per a fer-se amb el títol en un igualat 25-15.

L’únic duo del campionat va anar creixent des de l’inici de la competició al gener. Malgrat el desavantatge numèric, les vigents campiones han sabut sobreposar-se a tots els moments crítics i portar-se també una final que va estar molt disputada.

Amb Victoria en el dau, l’equip blau va tindre una gran oportunitat de trencar el servici en el primer joc. Però no van ser capaços de materialitzar eixe Val que podria haver canviat l’esdevenir de la final. No obstant això, el trio de Tavernes demostrava per què havia liderat amb autoritat la fase regular, encara que travessant diversos moments de major nerviosisme.

Amb 15 iguals, Victoria i Isabel van traure la seua millor versió per a trencar el servici dels seus rivals. La parella defenia molt arrere però aconseguia eixir de la pressió amb recursos d’autèntiques campiones. Un colpeig d’Isabel saltant la pilota i donant-li d’esquena alçà a l’escala i les donà tota la confiança necessària per a afrontar el moment clau de la partida.

Amb una sòlida Victoria, tant en la resta com en el traure, acompanyada de la millor actuació del campionat d’Isabel, la parella de Bonrepòs i Mirambell va fer amb el definitiu 25-15 davant un equip que havia sigut el rival a batre en els dos mesos del campionat. El trinquet d’Orba reconeixia entre aplaudiments l’esforç de tots dos equips que va acabar amb Victoria i Isabel alçant els seus trofeus a l’aire.

Estigueren presents i participaren en el lliurament de trofeus i medalles Pedro Vicente Femenia, representant de CaixaBank; Raquel Ramiro, alcaldessa, i José Manuel Alberich, regidor d’Esports de Bonrepòs i Mirambell; Josep Llácer, tinent d’alcaldia i regidor d’Esports de Tavernes de la Valldigna; Ignasi Cervera, alcalde, Maite Gómez, tinenta d’alcaldia, i Saoro Oliver, regidor d’Esports d’Orba; Salvador Masaroca, alcalde de Beniparrell; Santi Bellver i Mario Carrera, regidors de l’Ajuntament de Rafelbunyol; i Vicent Molines, president, i Susana Serrano, vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana.